Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

ΥΠΑΑΤ: 25.000 ευρώ για τις υπερωρίες Φεβρουαρίου των υπαλλήλων της πολ.ηγεσίας!

Στα έγγραφα που ακολουθούν μπορείτε να δείτε τα έξοδα υπέρ των συνεργατών της πολιτικής ηγεσίας του Υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης.


1.300 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 8(!) οδηγών που καλύπτουν τις ανάγκες του υπουργού κ. Σκανδαλίδη και του υφυπουργού κ. Δριβελέγκα.




1.700 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 7 υπαλλήλων που εργάζονται για λογαριασμό των γενικών γραμματέων του υπουργείου.




11.000 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 43(!) υπαλλήλων κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες. Όλοι τους υπηρετούν στα γραφεία των Σκανδαλίδη-Δριβελέγκα.




1.650 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση των 7 υπαλλήλων που εργάζονται για τους Γ.Γ κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες.




1.500 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση των 8 οδηγούν που εξυπηρετούν την πολιτική ηγεσία κατά τις εξαιρέσιμες μέρες και τις νυχτερινές ώρες.




- 7.600 ευρώ για την υπερωριακή απασχόληση 43(!) υπαλλήλων. Όλοι τους υπηρετούν στα γραφεία των κυρίων Σκανδαλίδη και Δριβελέγκα.




400 ευρώ για την υπερωριακή εργασία δημοσιογράφου. 


Συνολικά 25.150 ευρώ για τις υπερωρίες.


Τα συμπεράσματα τα αφήνω στους αναγνώστες και επίτηδες αφαίρεσα κάποια έμμεσα ή άμεσα αρνητικά σχόλια που υπήρχαν στο δημοσίευμα. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: