Θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής (Πολυτεχνείου 58, Πολύγυρος), το Σάββατο 10 Μαρτίου 2012 και ώρα 11:00π.μ. Διοργάνωση: ΠΕΜΕΤΕ.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
- 11:00-11:30. Προσέλευση-Εγγραφές.
- 11:30-12:30. Χαιρετισμοί.
- 12:30-12:50. Στρατηγική της ΠΕΜΕΤΕ για την επιτραπέζια ελιά μέσω των προγραμμάτων. Ομιλητής: Στ. Δρύς, Δ/νων Σύμβουλος της FoodStandard.
- 12:10-13:10. Μικροβιολογία ζύμωσης της επιτραπέζιας ελιάς. Ομιλητής: Γ.Ι. Νυχάς Καθηγητής Μικροβιολογίας Τροφίμων Γ.Π.Α.
- 13:10-13:30. Η επιτραπέζια ελιά ως λειτουργικό τρόφιμο. Οι προβιοτικές ελιές.Χ. Τάσσου, Ερευνήτρια Α΄ Γεωργικού Οργανισμού Δήμητρα.
- 13:30-13:50. Εξελίξεις στην ζύμωση της επιτραπέζιας ελιάς. Ε. Πανάγου, Λέκτορας Μικροβιολογίας Τροφίμων Γ.Π.Α.
- 13:50-14:30. Ερωτήσεις - Παρεμβάσεις.
- 14:30-15:00. Συζήτηση - Κλείσιμο Ημερίδας.
- Ακολουθεί ελαφρύ γεύμα.
Περισσότερες πληροφορίες: κα. Κίμη Ζαζή, 210-5201576 και email: info@pemete.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου